Life Extension, Bio-Quercetin, Біо-Кверцетин, 30 капсул

Код: 9766
Основне фото товара Life Extension, Bio-Quercetin, Біо-Кверцетин, 30 капсул
(4.9)
416 грн.
Під замовлення
Не містить глютену. 1 щодня. Не-ГМО сертифікований LE. Високопоглинаюча фітосома кверцетину. Харчова добавка. Кверцетин - біофлавоноїд, який підтримує здорову імунну функцію та підтримує здорову запальну реакцію, сприяє здоров’ю серцево -судинної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.04 кг

Life Extension Біо-Кверцетин 30 капсул

Life Extension, Bio-Quercetin, Біо-Кверцетин, 30 капсул

Опис

Кверцетин - біофлавоноїд, який підтримує здорову імунну функцію та підтримує здорову запальну реакцію, сприяє здоров’ю серцево -судинної та ендотеліальної системи тощо.

Наш біо-кверцетин пропонує в 50 разів більшу абсорбцію, ніж традиційний кверцетин, що робить його ідеальним для підтримки здорової запальної реакції та зміцнення імунітету та серцево-судинної системи.

Переваги біо-кверцетину

Покращене поглинання

Погане всмоктування може перешкодити використати глибокі ефекти кверцетину. Дослідження показують, що якщо кверцетин інкапсульований у фітосомі з посіяними рослинами, абсорбція збільшується до 50 разів.

Більше фактів про біо-кверцетин

Наш біо-кверцетин містить форму кверцетину, інтегровану у фітосому. Фітосома-це крихітна куля, зроблена з фосфоліпідів рослинного походження. Поєднуючи кверцетин з цією системою доставки на основі фосфоліпідів, кверцетин у цій формулі є більш біодоступним, що полегшує його засвоєння та легше використовується організмом.

Клінічно вивчені на предмет більшої абсорбції

В рандомізованому клінічному дослідженні дослідники порівняли дві перорально введені дози фітосом кверцетину (що містять 100 мг і 200 мг кверцетину) разом з однією дозою традиційного кверцетину 500 мг. Вони виявили, що фітосому кверцетину можна вводити в одній п’ятій дозі традиційного кверцетину і все одно призводити до впливу в 10 разів більше. Це означає, що фітосома кверцетину забезпечує приблизно в 50 разів більшу біодоступність, ніж традиційний кверцетин.

Сприяє здоровій імунній реакції

Кверцетин має давні традиції використання для сприяння здоровій імунній відповіді в умовах сезонних імунних проблем. У рандомізованому клінічному дослідженні добавки кверцетину стимулювали здорову імунну відповідь у фізично підготовлених літніх людей. Інше рандомізоване контрольоване дослідження показало подібні результати у тренованих спортсменів. У подвійних сліпих клінічних випробуваннях кверцетин сприяв здоровій запальній реакції, гальмував окислювальний стрес та допомагав підтримувати загальний стан здоров’я.

Підтримує здоров'я серцево -судинної системи та ендотелію

Кверцетин сприяє як серцево -судинному, так і ендотеліальному здоров'ю і допомагає підтримувати здоровий кров'яний тиск вже в межах норми. Кверцетин також є потужним інгібітором окисного стресу і сприяє здоровій запальній реакції.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, кремнезем.

Попередження

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Біо-кверцетинова фітосома (містить 10 мг кверцетину [з концентрату софори японської (квітковий бутон)], комплекс фосфатидилхоліну [із соняшнику])29 мг 
Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кверцетин (Quercetin)
Кверцетин 500 мг
Підтримка імунної здоров'я
Біодобавки від алергії