Med-Chem, Lauricidin Monolaurin Supplement, Лаурицидин, 227 г

Код: 8011
Основне фото товара Med-Chem, Lauricidin Monolaurin Supplement, Лаурицидин, 227 г
(5)
2136 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Сприяйте сильному імунному захисту ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 866133000313
Вага: 0.23 кг

Med-Chem Лаурицидин 227 г

Med-Chem, Lauricidin Monolaurin Supplement, Лаурицидин, 227 г

Опис

Використання


Не жуйте, не ковтайте з гарячими рідинами, не змішуйте та не розчиняйте у рідині. Просто покладіть вміст лопатки в рот і запийте холодною водою або соком після їди.Зв'яжіться з вашим лікарем для дітей у віці до Лаурицидин не шкідливий при пережовуванні, але має природний гіркий і мильний смак.Приймати лаурицидин у невеликих кількостях, перш ніж збільшувати рівень споживання.Почніть з 1-3 окремих гранул до 1/4 ложки 3 десь у день, як працювати до 1 ложки 3 десь у день.Приймати щонайменше 3 місяців.Можна приймати щодня протягом тривалого часу як полівітаміни.Дотримуйтеся вказівок постачальника медичних послуг, якщо вони відрізняються від цих інструкцій. Дорослим (12+ років) Рекомендоване початкове споживання Lauricidin? 1/4 мірної ложки (750 мг) або менше 3 разів на день протягом тижня, перш ніж збільшувати кількість. Потім рівень можна збільшити до 1/2 мірної ложки (i500mg) 3 рази на день протягом тижня, перш ніж збільшувати кількість. Рівень обслуговування може становити 1 мірну ложку (3000 мг) 3 рази на день при необхідності для оптимальної імунної підтримки*. У «упертих» випадках цей рівень може поступово підвищуватися до 6000–12000 мг (2–4 лопатки) тричі на день. Довгострокова тривалість прийому добавки ґрунтується на індивідуальній відповіді.ДІТИ3-11 роківЯкщо є труднощі з ковтанням, спробуйте покласти кульки (цілі або порошкоподібні) в яблучне пюре, пудинг, горіхове масло і т. д. .Дітям 3-5 можна приймати до 750 мг (1/4 мірної ложки) 3 десь у день -Діти 6-8 можуть приймати до 1500 мг (1/2 мірної ложки) 3 десь у день.Діти 9-11 можуть приймати до 2250 мг (3/4 ложки) 3 десь у день

Склад:


Інформація, надана Med-Chem Labs про Lauricidin або його використання, не призначена для заміни стосунків віч-на-віч з кваліфікованим спеціалістом в галузі охорони здоров'я, і ​​не призначена як медична порада. Будь-яка надана інформація призначена лише для ознайомлення та отримання інформації від досліджень та досвіду доктора Джона Дж. Кабара, доктора філософії та літератури.Вам пропонується зробити свій власний медичні рішення у партнерстві з кваліфікованим медичним працівником. Цей продукт призначений для діагностики; виявлення або запобігання будь-яким захворюванням.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Монолаурин (Monolaurin)
Добавки для підтримки Імунитету