Now, Natural Progesterone Cream Unscented, Прогестерон крем для шкіри, 85 г

Код 5320
Основне фото товара Now, Natural Progesterone Cream Unscented, Прогестерон крем дл...
(4.9)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Уточнити можливість доставки
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
20 мг природного прогестерону на насос. Без штучних кольорів. Без доданих ароматів. Без парабенів. Не містить глютену. Якість перевірено. Без жорстокості та веган. Без ГМО. У NOW Solutions ми вважаємо, що так само, ще...
Міжнародний код товару: 733739033383
Вага: 0.17 кг

Now Прогестерон крем для шкіри 85 г

Now, Natural Progesterone Cream Unscented, Прогестерон крем для шкіри, 85 г

Опис

У NOW Solutions ми вважаємо, що так само, як і продукти харчування та харчові добавки, натуральне краще, коли мова йде про засоби особистої гігієни, які ми використовуємо. Натуральні засоби особистої гігієни можуть забезпечити харчування не тільки вашої зовнішності, але і загального стану здоров’я.

Наше тверде переконання у натуральних продуктах - ось чому ми пропонуємо натуральний крем для жінок з прогестероном. Наші креми з прогестерону доступні як у лавандових, так і в ароматизованих сортах і містять 20 мг природного прогестерону на насос.

Якщо ви жінка, яка шукає ніжну, природну альтернативу для підтримки здорового жіночого балансу, то ваші пошуки закінчилися!

Рекомендоване використання

1 повний насос видає близько 1,3 г крему, що забезпечує 20 мг біоідентичного прогестерону USP з дикого ямсу. Цей контейнер дає приблизно 65 насосів. Масажуйте 1 насосом в гладкі ділянки шкіри, такі як зап'ястя, внутрішні руки або стегна, горло, живіт або груди, один або два рази на день.

Поверніть програми до цих областей. Жінкам перед менопаузою, використання за 14 днів до першого дня менструації, припинити і повторити. Жінки в менопаузі використовують протягом 21 дня, припиняють на 7 днів і повторюють. Це лише загальні рекомендації і, можливо, їх доведеться змінити для індивідуальних потреб.

Інші інгредієнти

Вода (вода), гліцерилстеарат se, гліцерин, стеаринова кислота (рослинне джерело), цетеариловий спирт, каприловий/каприновий тригліцерид, цетеариловий спирт і цетеарил глюкозид, олія насіння геліантусу кільцевого (соняшникова), олія насіння симондсії китайської (жожоба), прогестерон ( usp), феноксиетанолу та етилгексилгліцерину, ксантанової камеді, екстракту листя розмарину лікарського (розмарину), сорбату калію, пантенолу, ретинілпальмітату (вітамін А), олії насіння даукуса кароти (моркви), токоферолу (вітаміну Е) (без сої) , порошок соку листя алое барбаденсіс*, екстракт кореня женьшеню panax, екстракт плодів serenoa serrulata (пил пальмето), екстракт квітки шамоміли рекутита (matricaria), лимонна кислота, олія цимбопогон флексуосу (лимонника).

*Органічний інгредієнт

Попередження

Тільки для зовнішнього застосування.

Припиніть використання, якщо з’явилося роздратування або почервоніння шкіри, і зверніться до лікаря. Не використовувати під час вагітності або годування груддю.

Будь ласка, не купуйте цей продукт, якщо ущільнення порушено.

Положення Каліфорнії 65 Попередження: Цей продукт містить прогестерон, хімічну речовину, відому штату Каліфорнія, що викликає рак. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 рік, 4 місяця
Маша
Прогестерон отличное решение против климакса, также при помощи этого крема можно предотвратить многие женские заболевания. Тюбик хватает на долго, эффект отличный в результате, уменьшилась потливость, нормализовался сон, в жар и в холод прктически не бросает, сплошной плюс минусов не нахожу для себя.
1 рік, 4 місяця
Таисия
Хватает на 60 пшиков и растереть
Прогестерон Крем (Progesterone Cream)
Alt: Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г
(5)
2623 грн.
Доставка
Alt: Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон К...
(5)
2208 грн.
Доставка