Life Extension, Sea-Iodine 1000 mcg, Морський Йод 1000 мкг, 60 капсул

Код 4468
Основне фото товара Life Extension, Sea-Iodine 1000 mcg, Морський Йод 1000 мкг, 60...
(4.9)
353 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.04.2024, без передоплати
Не сертифіковано за ГМО LE. Йод з комплексом морських рослин. Не містить глютену. Харчова добавка. Йод-мікроелемент, що сприяє здоров'ю, необхідний для життя і зазвичай надходить у їжу, споживаючи кухонну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870174066
Вага: 0.05 кг

Life Extension Морський Йод 1000 мкг 60 капсул

Life Extension, Sea-Iodine 1000 mcg, Морський Йод 1000 мкг, 60 капсул

Опис

Йод-мікроелемент, що сприяє здоров'ю, необхідний для життя і зазвичай надходить у їжу, споживаючи кухонну сіль. Але багато людей уникають солі за станом здоров’я. Sea-Iodine містить 1000 мкг цього важливого елемента, не збільшуючи споживання солі. Зміцнюйте здоров'я щитовидної залози та не тільки за допомогою Sea-Iodine .

Sea-Iodine використовує інгредієнти, зібрані з суміші органічних морських водоростей для підтримки здорового рівня йоду.

Переваги Sea-Iodine

Мікроелемент, необхідний для життя

Йод підтримує вироблення двох важливих гормонів щитовидної залози - трийодтироніну (Т3) і тироксину (Т4). Здорова щитовидна залоза не тільки діє як термостат вашого організму, але і є одним з основних підтримувачів метаболізму, включаючи підтримку спалювання жиру для отримання енергії. Запатентована формула Sea-Iodine допомагає людям, які дбають про здоров'я, підтримувати оптимальні рівні йоду без солі.

Важливий для підтримки здоров'я щитовидної залози

Йод-мікроелемент, що сприяє здоров'ю, необхідний для життя. Його основна біологічна роль полягає у виробленні тиреоїдних гормонів трийодтироніну (Т3) та тироксину (Т4). Т4 і Т3 містять чотири та три атоми йоду на молекулу відповідно. Щитовидна залоза активно поглинає йод з крові, щоб виробляти і вивільняти ці гормони в кров.

Отримуйте йод без солі

Протягом десятиліть американцям казали уникати кухонної солі. Але коли йодована кухонна сіль зменшується, люди можуть несвідомо знизити споживання йоду до субоптимальних рівнів.

Доброю новиною є те, що ви можете уникнути йодованої кухонної солі, не жертвуючи при цьому користю йоду для здоров’я. Sea-Iodine -це недорога запатентована формула, яку люди, що дбають про здоров'я, можуть приймати щодня для підтримки оптимального рівня йоду. Використовуючи інгредієнти, зібрані з суміші органічних морських водоростей, Sea-Iodine забезпечує здоров'я моря, уникаючи надмірного споживання солі. Водорості, що містяться в Sea-Iodine , забезпечують вас більш ніж 667% рекомендованої добової норми йоду.

Багато в морській рослинності

У морських овочах і рослинах йод міститься у великій кількості. У районах, де не їдять морських продуктів, люди часто мають нижчий рівень йоду. З цієї причини американські виробники комерційної солі давно додають йод, щоб доставити цей ключовий інгредієнт у ваш раціон. Однак тепер нам відомі проблеми, пов'язані з надмірним споживанням кухонної солі, що породжує дилему, де брати здорові джерела йоду.

Як не дивно, але люди, які піклуються про здоров’я, найчастіше мають найнижчий рівень йоду. Однією з причин є те, що спортсмени та люди, які займаються великими фізичними навантаженнями, виснажують свої здорові запаси цього мікроелементу через піт. Вегетаріанці та вегани також мають значно більшу ймовірність низького рівня йоду, ніж ті, хто вживає продукти тваринного походження. Одне дослідження продемонструвало дефіцит йоду у 25% вегетаріанців та неймовірних 80% веганів.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), кремнезем, стеаринова кислота.

Попередження

Якщо у вас захворювання щитовидної залози або ви приймаєте антитиреоїдні препарати, не використовуйте їх без консультації з лікарем.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Йод [із комплексу сумішей Sea-Iodine Complex (органічні екстракти ламінарії та травми сечового міхура, йодид калію)]1000 мкг667%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)
Alt: TPCS, Iosol Formula II Iodine, Іосол, 30 мл
(4.9)
898 грн.
У наявності
Alt: Optimox, Iodoral IOD 6.25 mg, Йодорал Йод, 90 таблеток
(5)
1496 грн.
Доставка
Alt: Optimox Corporation, Iodoral IOD - 50, Йодорал 50 мг, 90 таблеток
(5)
5470 грн.
Доставка
Alt: Optimox Corporation, Iodoral 12.5, Йодоральний йод йодид калію...
(5)
2042 грн.
Доставка
Йод, йодовмісні добавки