Solgar, No.7 Joint Support & Comfort, Підтримка суглобів, 60 капсул

Код: 4342
Основне фото товара Solgar, No.7 Joint Support & Comfort, Підтримка суглобів, ...
(4.9)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Спільна підтримка та комфорт. Підвищена гнучкість. Підвищена мобільність. Показує покращення комфорту в суглобах протягом 7 днів¹. Відчуйте різницю. Наступне покоління після глюкозаміну. Раз на день. Без ГМО. Без клейковини, пшениці та молочних продуктів. Харчова ще...
Міжнародний код товару: 033984505001
Вага: 0.27 кг

Solgar Підтримка суглобів 60 капсул

Solgar, No.7 Joint Support & Comfort, Підтримка суглобів, 60 капсул

Опис

Solgar No. 7 - це альтернатива наступного покоління після глюкозаміну, яка збільшує рухливість, гнучкість та діапазон рухів у чутливих суглобах. У цій проривній формулі №7 об’єднує біоактивні поживні речовини, які створюють швидкодіючий підхід для епізодичних «налаштувань» та суглобових навантажень, спричинених фізичними вправами, спортом або фізичними навантаженнями. Завдяки збільшенню мобільності та гнучкості, Solgar No. 7 може допомогти вам швидко займатися улюбленою діяльністю та повернутися до правильного шляху. Відчуйте різницю на собі. Solgar No. 7 показує поліпшення комфорту суглобів ... протягом 7 днів.¹

Різниця Solgar No7

Харчова перевага багатофункціональної формули, яку легко ковтати - комплекс один раз на день.

Активний спосіб життя може бути важким для перенапружених м’язів і ще більше турбувати суглоби. Такі кардіо-заняття, як біг, піші прогулянки і навіть їзда на велосипеді, можуть викликати удари в суглобах. Навіть при повсякденній активності тиск на суглоби може змусити наш організм вивільняти ті ферменти, які можуть розщеплювати колаген і спричиняти втрату здорових суглобів своєю природною амортизацією.

Solgar No7 діяв інакше, ніж глюкозамін хондроїтин. У той час як традиційні формули глюкозаміну зосереджені на підтримці хряща, Solgar No.7 націлений на декілька шляхів, щоб збалансувати вивільнення суглобових ферментів, структурно підтримувати будівельні блоки колагену та чутливий суглобовий хрящ ... одночасно підтримуючи природний діапазон руху та гнучкість суглобів. Вперше природознавство в Solgar поєднує в собі передову та природну біологічну активність 5-LOXIN Advanced AKBA, UC-II (колаген типу II) та Ester-C із комплексом традиційних спецій та рослинних рослин . Передові біологічно активні речовини Solgar спрямовані як на структуру, так і на функцію природного руху суглобів, щоб допомогти врівноважити наші суглобові навантаження, повсякденний знос та «надмірну роботу» активного способу життя. Коли жорсткі суглоби час від часу говорять ні ... Solgar No.7 каже ТАК!

¹На основі двох досліджень на людині з 5-Loxin Advanced, де суб’єкти оцінювали своє здоров’я суглобів з плином часу, здоров’я суглобів покращилося протягом 7 днів і продовжувало покращуватися протягом усього періоду досліджень.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймати по одній (1) овочевій капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, кремнезем.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Уникайте цього продукту, якщо у вас алергія на аспірин. Припиніть застосування та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Не призначений для використання особами віком до 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію%DV
Вітамін С (як Естер-С, аскорбат кальцію)100 мг111%
5-Loxin Advanced (Екстракт Boswellia serrata [смола])100 мг 
Екстракт кореня куркуми 4: 1 (Curcuma longa) (еквівалентно 200 мг кореня)50 мг 
Стандартизований хрящ UC-II
Загальний колаген
40 мг
10 мг
 
Кора білої верби 5: 1 Екстракт (Salix alba [кора]) (еквівалентно 175 мг кори)35 мг 
Корінь імбиру 4: 1 екстракт (Zingiber officinale) (еквівалентно 140 мг кореня)35 мг 
Комплекс спецій перцю
Кайенський порошок (Capsicum annuum [фрукти]), Bioperine (Екстракт чорного перцю) (Piper nigrum [фрукти])
27 мг 
Щоденна вартість (DV) не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)