Life Extension, Homocysteine Resist, Гомоцистеїн, 60 капсул

Код 4249
Основне фото товара Life Extension, Homocysteine Resist, Гомоцистеїн, 60 капсул
(5)
960 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.04.2024, без передоплати
Підтримує здорові артерії. Не містить глютену. 1 день. Не сертифіковано за ГМО LE. Харчова добавка. Гомоцистеїн резист містить підбірку вітамінів групи В, спеціально розроблених, щоб допомогти вашому організму підтримувати вже ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870212164
Вага: 0.04 кг

Life Extension Гомоцистеїн 60 капсул

Life Extension, Homocysteine Resist, Гомоцистеїн, 60 капсул

Опис

Гомоцистеїн резист містить підбірку вітамінів групи В, спеціально розроблених, щоб допомогти вашому організму підтримувати вже здоровий рівень гомоцистеїну та підтримувати здоров'я серця та мозку.

Homocysteine Resist - це спеціально розроблена добавка вітаміну В для здоров'я серця та мозку. Гомоцистеїн - це природна сполука, що виробляється клітинами. Але з часом він може почати накопичуватися в крові, впливаючи на здоров’я серцево -судинної системи, когнітивні функції тощо.

Ця композиція поєднує вітаміни В2 (рибофлавін), В6 і В12, а також фолат як L-5-метилтетрагідрофолат (L-5-MTHF).

Переваги гомоцистеїну

В-вітамінний пунш

Гомоцистеїновий резист поєднує вітаміни В2, В6, В12 і фолієву кислоту як L-5-MTHF. Фолат і вітамін В12 допомагають підтримувати рівень гомоцистеїну в межах норми, а також фолієва кислота підтримує синтез нейромедіаторів для когнітивного здоров'я. Вітамін В6 також полегшує синтез нейромедіаторів, а також обмін амінокислот і ліпідів. Вітамін В2 підтримує вироблення енергії організмом.

Homocysteine Resist забезпечує цілеспрямований вибір вітамінів групи B, спеціально розроблених для вашого серця та мозку. Це допомагає вашому організму підтримувати здоровий для серця рівень гомоцистеїну вже в межах норми. Гомоцистеїн - це природна сполука, що виробляється клітинами. Але з часом він може почати накопичуватися в крові, впливаючи на здоров’я серцево -судинної системи, когнітивні функції тощо.

Ця композиція поєднує вітаміни В2 (рибофлавін), В6 (піридоксаль 5'-фосфат), В12 (у вигляді метилкобаламіну) та фолат у вигляді L-5-метилтетрагідрофолату (L-5-MTHF).

Фолат (L-5-MTHF)

Фолат допомагає підтримувати рівень гомоцистеїну в межах норми, що сприяє здоров’ю серцево -судинної системи. Фолат також підтримує синтез нейромедіаторів, що є невід'ємною частиною когнітивного здоров'я. Люди з здоровим рівнем гомоцистеїну мають більші шанси зберегти здорові когнітивні функції.

Але не кожен організм може використовувати традиційні добавки фолієвої кислоти. Дослідження показують, що значна частина населення не може перетворити фолієву кислоту в його біоактивну форму 5-МТГФ (L-5-метилтетрагідрофолат), що робить багатьох уразливими до низького рівня фолату в крові (і вище бажаного гомоцистеїну). Таким чином, гомоцистеїн резист доставляє 8500 мкг 5-MTHF в кожну капсулу.

Вітамін В6 (5-фосфат піридоксалю)

Вітамін В6 також полегшує синтез нейромедіаторів, а також обмін амінокислот і ліпідів. Традиційні форми В6 повинні бути перетворені в 5'-фосфат піридоксалю, перш ніж організм зможе його використовувати, але гомоцистеїновий резист містить 100 мг 5-фосфату піридоксалю, який готовий працювати з самого початку.

Вітамін В2 (рибофлавін) і вітамін В12 (метилкобаламін)

Організм природним чином перетворює вітамін В2 (рибофлавін) у форму рибофлавін-5'-фосфату, яку потім він використовує для виробництва енергії. Вітамін В12 підтримує ріст нервових клітин і здоров'я серця, допомагаючи підтримувати здоровий рівень гомоцистеїну вже в межах норми. А метилкобаламін - це форма В12, біологічно активна у вашому мозку.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте одну (1) капсулу щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, кремнезем, суміш екстракту рису.

Попередження

Не використовуйте цей продукт, якщо його лікували метотрексатом, фторурацилом, фенітоїном, фенобарбіталом, примідоном або леводопою до консультації з лікарем.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Рибофлавін (вітамін В2)25 мг1923%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксалю 5'-фосфату)100 мг5882%
Фолат (у вигляді L-5-метилтетрагідрофолатної кальцієвої солі)8500 мкг °2125%
Вітамін В12 (як метилкобаламін)1000 мкг41667%
Денна цінність не встановлена.
° DFE (харчові еквіваленти фолієвої кислоти).
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
5 років, 3 місяця
Татьяна
Когда я впервые (в 2014г) сдала анализ на гомоцистеин, то мой результат был 11,3. По данным лабы, общая норма до 13, но она рассчитана на возраст до 80 лет, а в возрасте около 30- нормой считается результат ниже 8. Но тут многие девочки писали, что в идеале должен быть на нижней границе нормы, т.е. 5-6, можно еще ниже
Підтримка Гомоцистеїну (Homocysteine Support)
Alt: Designs for Health, Homocysteine Supreme, Підтримка Гомоцистеї...
(5)
1856 грн.
Доставка
Alt: Solgar, Gold Specifics Homocysteine Modulators, Гомоцістеінови...
(5)
1100 грн.
Доставка
Alt: Source Naturals, Homocysteine Defense, Підтримка рівня гомоцис...
(4.5)
801 грн.
Доставка
Alt: Pure Encapsulations, Homocysteine Factors, Підтримка Гомоцисте...
(5)
3568 грн.
Доставка