Fairhaven Health, FH PRObiotic, Пробіотик для чоловіків, 30 капсул

Код 20299
Основне фото товара Fairhaven Health, FH PRObiotic, Пробіотик для чоловіків, 30 ка...
(5)
1136 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Перша пробіотична добавка спеціально призначена для підтримки фертильності чоловіків. * Поповнює корисні бактерії – здоровий баланс бактерій важливий для загального здоров'я, включаючи здоров'я сперми. Зручно, один раз на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 896593002282
Вага: 0.23 кг

Fairhaven Health Пробіотик для чоловіків 30 капсул

Fairhaven Health, FH PRObiotic, Пробіотик для чоловіків, 30 капсул

Перша пробіотична добавка спеціально призначена для підтримки фертильності чоловіків. *Новий! Перший пробіотик для чоловічої фертильності

FH PRObiotic for Men є новітнім доповненням до нашої лінійки чоловічих добавок до фертильності. бактерії до загального здорового здоров'я і нові дослідження припускають рольпробіотиків у підтримці чоловічої фертильності та здоров'я сперми

Нахилить чашу терезів на користь здорових бактерій


У кожного з нас є унікальний мікробіом, колекція трильйонів мікроорганізмів - деякі дружні, деякі недружні - які живуть усередині нашого тіла. знаємо це напевно: ожиріння, погане харчування (з високим вмістом жиру, цукру та оброблених харчових продуктів), стрес та відсутність фізичних вправ можуть стати причиною дисбалансу у кількості здорових бактерій у порівнянні з недружніми бактеріями, присутніми в нашому мікробіомі.За допомогою FH PRObiotic ви можете допомогти своєму організму поповнити запас корисних бактерій, які, як ми зараз вивчаємо, важливі для чоловічої фертильності та здоров'я сперматозоїдів.

Шість штамів дружніх бактерій, вибраних спеціально для підтримки чоловічої фертильності.

З шістьма унікальними штамами дружніх бактерій - Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus -FH PRObiotic призначені для поповнення х здоров'я сперматозоїдів, існує припущення, що завдяки поповненню здорових бактерій у кишечнику, яєчках та передміхурової залозі знижується запалення та окисний стрес, а також виробляється здоровий тестостерон – всі з яких підтримує здоров'я сперми.

Особливості


Одна капсула на день допомагає поповнити здоров'я бактерій. Не містить яєць, горіхів, ГМО, штучних барвників та ароматизаторів.

Охолодження не потрібно - пробіотичні штами швидко заморожуються і заморожуються, поміщаючи їх у стан зупиненої анімації до досягнення травного тракту.

Поширені запитання

Що таке колонієутворюючий підрозділ?

Здорові бактерії, що містяться в пробіотичній добавці, такий як FH PRObiotic, вимірюються в КУО, що означає колонієутворюючі одиниці. реколонізації дружніх бактерій у піхву. Пробіотик FH містить загалом 7,5 мільярдів ДЕХО на добову дозу (одна капсула), що означає, що кожен день ви будете отримувати 7,5 мільярдів бактерій, які активні і готові до колонізації.

Чи живі бактерії у FH PRObiotic?

Пробіотичні штами бактерій в FH PRObiotic миттєво заморожують рідким азотом, а потім сушать виморожуванням, щоб видалити вологу з них, переводячи їх у стан призупиненої анімації. Шлунково-кишковий тракт і піддаються впливу вологи, вони регідратуються, і їх метаболізм починає відновлюватися.


Ваше здоров'я сперми має значення.Вже відомі як важлива щоденна звичка для загального стану здоров'я, оральні пробіотики можуть також мати особливу користь для підтримки здоров'я сперматозоїдів.Зробіть FH PRObiotic частиною вашого повсякденного життя.


Комбінуйте FH PRObiotic з FH PRO для чоловіків і FH PRO Omega 3 для всебічного підходу до підтримки фертильності. Omega 3 включає DHA та EPA, незамінні жири, які відіграють роль у підтримці здоров'я клітинних мембран, у тому числі сперматозоїдів.

У яєчок є свій мікробіом?

До недавнього часу вважалося, що яєчка (яєчка) є повністю «мікробіологічно стерильним» середовищем, а це означає, що в цьому важливому чоловічому репродуктивному органі природним чином не живуть бактерії - хороші або погані. Дослідники в даний час виявляють, однак, що яєчка дійсно мають мікробіом, і що у чоловіків з різним рівнем здоров'я сперматозоїдів і фертильності різні бактерії. здоровішому співвідношенню корисних для недружніх бактерій - в мікробіомі яєчка,

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
3 роки, 8 місяців
Отправили в тот же день! Радует цена и сервис!
3 роки, 8 місяців
Олександр Сергійович
FH PRObiotic замораживают жидким азотом, а затем сушат вымораживанием и как только пробиотики попадают в желудок они регидратируются, тоесть они не требуют охлаждения!!! Гениально!
Пробіотики для чоловіків (Male Probiotics)
Alt: Fairhaven Health, IsoFresh Probiotic, ІзоФреш Пробіотик, 30 ка...
(5)
1027 грн.
У наявності
Alt: Fairhaven Health, Myo Inositol D Chiro, Міо Інозитол Д Чіро, 1...
(5)
1487 грн.
У наявності
Alt: Fairhaven Health, Myo Inositol For Women and Men, Міо-інозитол...
(4.9)
1217 грн.
Доставка
Alt: Fairhaven Health, Myo-Folate, Міо-інозитол та Фолат, 30 шт
(5)
1287 грн.
Доставка
Репродуктивне здоров'я
Товари для чоловіків віку 50+
Товари для чоловіків