California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпосомальний, 5.7 мл

Код: 17691
Фото товару California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпо...
Фото складу California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпо...
Фото використання California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпо...
Основне фото товара California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпо...
(5)
2424 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Ліпосомальний вітамін C California Gold Nutrition. 1000 мг буферизованого вітаміну С у формі біодоступних ліпосом. Фосфатидилхолін фармацевтичного ступеня чистоти з Німеччини. Натуральний апельсиновий смак. 30 однопорційних пакетів. Антиоксидантна дія, підтримка імунної системи*. Підходить для веганів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 898220010721
Вага: 0.26 кг

California Gold Nutrition Вітамін C Ліпосомальний 5.7 мл

California Gold Nutrition, Liposomal Vitamin C, Вітамін C Ліпосомальний, 5.7 мл

Опис

Ліпосомальний вітамін С California Gold Nutrition — це запатентована суміш, у якій некисла буферизована форма вітаміну C (аскорбат натрію) майстерно інкапсульована у фосфатидилхолін фармацевтичного ступеня чистоти з Німеччини.

Наші ліпосоми проходять суворий процес контролю якості, щоб зберегти ліпідні сполуки й гарантувати, що вітамін C залишається в ліпосомальній капсулі та не розділяється. Вітамін C й фосфатидилхолін підтримують дію антиоксидантів і роботу імунної системи*.

Ця добавка з фосфоліпідами підсолоджена натуральним апельсиновим ароматизатором і поставляється в пакетиках з ідеальною пропорцією, які можна зручно додати до вашого раціону для підтримки гарного самопочуття. Налийте ліпосомальний вітамін C у невелику склянку та додайте чистої води, щоб створити власний напій із цим вітаміном.

Блог

Рекомендації із застосування ліпосомального вітаміну C

Рецепти з ліпосомальним вітаміном C для кращого засвоєння антиоксидантів

Сертифікат якості iTested

Використання

Приймайте 1 пакетик 1–2 рази на день або дотримуйтеся вказівок кваліфікованого медичного працівника. Розірвіть пакетик на надрізаному кінці та видавіть вміст прямо в рот або додайте вміст до напою на ваш вибір.

Композиція

Основні інгредієнти
Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію), натрій (у вигляді аскорбату натрію), фосфатидилхолін.

Інші інгредієнти
Очищена вода, спирт (як консервант), вітамін Е (d-альфа-токоферол), ксантанова камедь, екстракт листя стевії (у вигляді ребаудіозиду А), анато (барвник), натуральні ароматизатори, сорбат калію (консервант).

Містить сою

Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця та глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 пакетик (5,7 мл)
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії5 
Усього жирів0,5 року function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback !== null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Ліпосомальний (Vitamin C Liposomal)