Klaire Labs SFI, Biospora, Пробіотики Біоспора, 120 капсул

Код: 11696
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Biospora, Пробіотики Біоспора, 120 капсул
(4.9)
2538 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
описBioSpora — це потужна, гіпоалергенна суміш генетично сертифікованих штамів Bacillus coagulans і B. subtilis, створена для забезпечення унікальної пробіотичної підтримки здорової шлунково-кишкової та імунної функції. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 828054168312
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Пробіотики Біоспора 120 капсул

Klaire Labs SFI, Biospora, Пробіотики Біоспора, 120 капсул

опис


BioSpora — це потужна, гіпоалергенна суміш генетично сертифікованих штамів Bacillus coagulans і B. subtilis, створена для забезпечення унікальної пробіотичної підтримки здорової шлунково-кишкової та імунної функції. Спороутворюючі бацили часто називають ґрунтовими мікроорганізмами через їх всюдисущу присутність у землі. Після виділення з шлунково-кишкового тракту людини спороутворюючі бацили довго вважалися тимчасовими бактеріями. Проте поточні дослідження показують, що види Bacillus присутні в шлунково-кишковому тракті у більшій кількості, ніж це можна пояснити лише прийомом. Проростання спор Bacillus у тонкій кишці людини та тимчасова колонізація вважаються частиною нормального життєвого циклу людини. -асоційовані види Bacillus, що забезпечують специфічні стимули для здорового розвитку та функціонування ШКТ та імунної системи. Кожна капсула BioSpora забезпечує загалом 2 мільярди КУО спор B. coagulans і B. subtilis, позитивно ідентифікованих за допомогою незалежного секвенування гена рибосомальної РНК 16S. Спори стійкі до екстремальних температур, ультрафіолетового випромінювання, розчинників, перекису водню та ферментів. Спори протистоять шлунковій кислоті та проростають у тонкому кишечнику протягом 6 годин після прийому. Проковтнуті B. coagulans і B. subtilis залишаються в шлунково-кишковому тракті людини до 7 днів після вживання. BioSpora рекомендується для посилення підтримки нормального шлунково-кишкового тракту та імунної функції. Він сертифіковано не містить казеїну, глютену та сої. BioSpora не вимагає охолодження.

Офіційний сайт: https://klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула.
Порції в упаковці: 120 кількостей на порцію / Пробіотична суміш (2 мільярди КУО) на основі целюлози 260 мг / *
Bacillus coagulans
Bacillus subtilis*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода) та порошок кокосової олії. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Вироблено відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. місце (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)