Life Extension, Calorie Control Complex, Контроль ваги, 120 капсул

Код: 4089
Основне фото товара Life Extension, Calorie Control Complex, Контроль ваги, 120 ка...
(4.9)
Відсутній у постачальника, уточнити
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
Підтримує контроль ваги та метаболічний процес†. Не містить глютену. Сертифікована автентична Ірвінгія. Чи не сертифіковано GMO LE. Харчова добавка. Оптимізована формула африканського манго Ірвінгія з Phase 3 Calorie Control Complex ще...
Міжнародний код товару: 737870149217
Вага: 0.16 кг

Life Extension Контроль ваги 120 капсул

Life Extension, Calorie Control Complex, Контроль ваги, 120 капсул

Опис

Оптимізована формула африканського манго Ірвінгія з Phase 3 Calorie Control Complex поєднує природні сполуки з африканського манго (ірвінгія), зеленого чаю та екстракту білої квасолі для боротьби з віковим накопиченням жиру за допомогою різних механізмів.

Використовуйте силу ірвінгії африканського манго, зеленого чаю та білого екстракту почок, щоб підтримувати здорову вагу.

Оптимізовані переваги африканського манго Irvingia

Що таке африканське манго Ірвінгія?

Irvingia gabonensis – це африканське дерево, яке дає плоди африканського манго, екстракт якого сприяє ситості та здоровій масі тіла.

Навіщо додавати екстракт білої квасолі?

Екстракт білої квасолі допомагає регулювати рівень шлункових гормонів, які викликають відчуття ситості та перетворюють харчовий крохмаль на прості цукри.

Оптимізований африканський манго з комплексом Phase 3 Calorie Control Complex забезпечує комбінацію інноваційних сполук для боротьби з накопиченням жиру за допомогою наступних різних механізмів:

Фаза 3

Phase 3 - це запатентована суміш, яка містить L-арабінозу, природне речовину, що міститься в рослинах, яка зменшує кількість поглинених калорій із цукру. Phase 3 може допомогти підтримувати здоровий метаболізм інсуліну та підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові.

Фітосома зеленого чаю

Все більше наукових досліджень задокументували метаболічні ефекти поліфенолів зеленого чаю. Було показано, що запатентований комплекс фітосом сприяє засвоєнню поліфенолів зеленого чаю, що призводить до досягнення пікових рівнів у плазмі критично важливого поліфенолу зеленого чаю епігалокатехін-3-галлату.

Фермент альфа-амілаза

Метаболізм глюкози і тригліцеридів часто знижується з віком. Фермент альфа-амілаза відіграє важливу роль у перетравленні харчових вуглеводів і подальшому засвоєнні калорій із крохмалю та цукру. Натуральний екстракт бобів (Phaseolus vulgaris) сприяє помірній активності альфа-амілази.

Фермент альфа-глюкозидаза

Альфа-глюкозидаза - ще один кишковий фермент, який забезпечує засвоєння вуглеводів. Запатентований екстракт морських водоростей (InSea2) продемонстрував здатність підтримувати здоровий рівень як альфа-глюкозидази, так і альфа-амілази.

Приймаючи перед кожним прийомом їжі поживні речовини, що знижують активність ферментів, що перетравлюють вуглеводи та жири, значно зменшується калорійне навантаження. Оптимізована Irvingia забезпечує той же екстракт InSea2, який використовується в лабораторних дослідженнях.

Чутливість до лептину

Жирові клітини (адипоцити) виділяють гормон лептин, який повідомляє нашому мозку, що ми з’їли достатньо. Лептин також може сприяти розщепленню збережених тригліцеридів у наших адипоцитах за допомогою процесу ліполізу. Люди з надмірною вагою часто мають високий рівень лептину в крові, що вказує на те, що їхні клітини стали стійкими до лептину, який, як передбачається, перешкоджає набору такої кількості жирових кілограмів.

Було показано, що екстракт африканського манго (Irvingia gabonensis) допомагає підтримувати чутливість до лептину у людей із надмірною вагою. В опублікованих дослідженнях ірвінгія продемонструвала сприятливий вплив на рівень лептину в крові, що супроводжувалося втратою ваги та зменшенням талії. Крім підтримки здорової чутливості до лептину, Irvingia продемонструвала інші корисні ефекти на ключові аспекти метаболізму:

Оптимізована Irvingia з Phase 3 Calorie Control Complex — це інноваційний мультимодальний підхід до втрати ваги з додатковими перевагами. Допомагаючи уповільнити засвоєння крохмалистої їжі або цукру, він зменшує їх калорійність.

† Цю добавку слід приймати разом зі здоровою дієтою та регулярною програмою фізичних вправ. Результат може відрізнятись.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) капсули двічі на день за 15 хвилин до їди. Найкраще приймати перед їжею, що містить вуглеводи або крахмаль, або за рекомендацією лікаря.

Склад

Рослинна целюлоза (капсула), лецитин, гуміарабік, стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат, мальтодекстрин.

Містить соєві боби.

Доповнити Факти
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Йод (типове значення природного походження з ламінарії та січового міхура)25 мкг17%
Хром (як глікопротеїнова матриця хрому)100 мкг286%
Власний екстракт (насіння) африканського манго Integra-Lean (Irvingia gabonensis)150 мг 
Комплекс контролю калорій забезпечує:
InSea [запатентована композиція демінералізованих поліфенолів з бурих морських водорослей
125 мг 
TeaSlender Green Tea Phytosome Екстракт
зеленого чаю Phytosome без кофеїну (листя), що містить стд. екстракт зеленого чаю, зв'язаний з фосфатидилхоліном (із лецитину)
150 мг 
Phase 2 екстракт білої почки (квасолі).445 мг 
Фаза 3 Інгібітор сахарази L-арабіноза та глікопротеїнова матриця хрому (постачає 475 мг L-арабінози та 100 мкг хрому у зв'язаному з їжею стані)550 мг 
Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Африканський манго (African Mango)