Himalaya, Herbal Healthcare Chyavanprash, Трави, 60 капсул

Код: 3558
Основне фото товара Himalaya, Herbal Healthcare Chyavanprash, Трави, 60 капсул
(5)
790 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Без ГМО. Не містить глютену. З 1930 року. Для спільної підтримки. Трав'яна добавка. Вегетаріанська капсула. У сімейній власності понад 85 років. Без пшениці. Без кукурудзи. Я вільний. Без молочних продуктів. Без інгредієнтів тваринного походження. Показано на передній ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 605069417013
Вага: 0.21 кг

Himalaya Трави 60 капсул

Himalaya, Herbal Healthcare Chyavanprash, Трави, 60 капсул

Опис

Ayurveda's most відома формула, Chyavanprash, він буде використовуватися для тисячі років з незмінно не кінець цього застосування. Це є вірогідним світовим першим superfood формула, з дослідженням проникнення з імунної медицини до респіраторної підтримки і навіть digestive wellness.

Традиційно ця recipe була призначена як джем, який створений для sticky delivery system. Ми створили наші формули, наявні в капсулі для сучасної convenience з усіма традиційними herbs, заснованими в джем.

Щастя через здоров'я

Створення традиційних ліків на основі аюрведи, науки, якій 5000 років, яка вірить, що повернення до цілісності починається з виховання здатності до радості.

Трусячі дари природи та незамінний зв'язок між рослиною та її рідним ґрунтом за стабільні цілющі властивості.

Розповсюджуючи здоров’я на землі, навчаючи нашу сім’ю фермерів екологічно вирощувати місцеві рослини на своїй землі та зменшувати попит на місцеве середовище.

Розбудова громад шляхом захисту інтересів жінок у сільському господарстві, захисту справедливих цін, забезпечення здоров’я матерів, спонсорування клінічних послуг і пропонування шкільних програм оздоровлення.

Believing, що якщо wellness є cestою до здоров'я, ми повинні сприяти wellness всіх things. Wellness of the people, wellness of the environment, wellness of our communities.

Використання

Приготувати 1 або 2 capsules twice daily with meals.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), карбонат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, натрію карбоксиметилцелюлоза, колоїдний діоксид кремнію, стеарат магнію.

Містить молоко

Доповніть Факти
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Професійні Herbal Blend амла, (плід) цукрова тростина (стебло), мед, кунжут (насіння), освітлене масло, бамбук (бамбукова манна), індійський кудзу (бульба), довгий перець (плід), кардамон (плід), кориця (кора) , баельське дерево (стебло), малайський кущовий бук (стебло), ороксилюм (стебло), Clerodendrum phlomidis (стебло), запашне дерево падрі (стебло), сариван (ціла рослина), Uraria picta (ціла рослина), Solanum anguivi (ціла рослина) ) ), пасльон жовтий (вся рослина), трибулус (вся рослина), серцелиста сида (вся рослина), вігна 3-листкова (вся рослина), голубець (вся рослина), phyllanthus amarus (вся рослина). ), виноград (плід зрілий), оман індійський (корінь), миробалан чебулійський (перикап), тиноспора індійська (стебло), лілія імбирна (кореневище), циперус (бульба), бурхавія (вся рослина), ветивер (корінь), вода лілія (квітка), малабарський горіх (надземна частина), pentatropsis capensis (плід), китайська фісташка (гал), лептаденія (вся рослина), Polygonatum cirrhifolium (бульба), lilium polyphyllum (квітка), повітряна картопля (бульба), індійська касія (лист), мезуа (квітка)500 мг*
*Денна норма не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Himalaya, Guduchi, Трави, 60 капсул
(4.6)
793 грн.
Доставка